Solarverlichting

Solarverlichting op zonne-energie gebruikt geen elektriciteit, maar werkt direct op energie uit zonlicht. Ze zijn dus niet aangesloten op het elektriciteitsnet. De armaturen bevatten een zonnepaneel dat zonlicht direct omzet in elektrische energie. Deze elektriciteit wordt opgeslagen in oplaadbare batterijen die de lamp ’s avonds van de nodige stroom voorzien.

Grootste voordeel van solarverlichting is dat er op de meeste plaatsen, waar het vroeger onmogelijk of onbetaalbaar was om ondergrondse kabels te plaatsen, nu op een snelle en betaalbare manier verlichting kan geïnstalleerd worden. Dit zorgt er dan weer voor dat, door deze verlichting, tal van plaatsen veiliger kunnen gemaakt worden.

 

Ons huismerk

PHOTINUS

Photinus Lighting heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en de productie van solarverlichting. Elke armatuur heeft zijn eigen ontwikkelingsproces doorlopen en overtuigt tot in het kleinste detail met hoogwaardige en beproefde componenten.

In de verkoop vertrouwt Photinus Lighting ook op hoge kwaliteit en werken ze enkel samen met bekwame partners en consultants in geselecteerde landen. Elk project heeft zijn eigen voorwaarden en voorwaarden waaraan moet worden voldaan bij het installeren van solarverlichting. Daarom is individueel advies voor onze klanten erg belangrijk.

De producten van Photinus Lighting voldoen aan specifieke behoeften per land, evenals aan technische eisen voor straten met geringe verkeersdrukte, wandel- en fietspaden en parkeer- en bedrijfsterreinen.

Topkwaliteit made in Europe.

Meer info op www.photinus-lighting.at

 

Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte