Thuisbatterijen

Opslag van energie is dé toekomst. Een thuisbatterij kan er voor zorgen dat u voor het grootste stuk onafhankelijk wordt van het net.

Het teveel aan stroom dat overdag door de PV-installatie geproduceerd wordt, wordt eerst opgeslagen in een thuisbatterij. Hierdoor gebruikt u op de piekmomenten de stroom uit uw eigen thuisbatterij.

Met de komst van de “slimme-meters” (bi-directionele meters) wordt de plaatsing van een thuisbatterij nog interessanter : doordat u de zelfgeproduceerde stroom direct kunt verbruiken, zal de slimme-meter niets registreren en betaalt u minder.

Door de sterk dalende prijzen en het grotere aanbod, is een thuisbatterij een betaalbare oplossing geworden.

 

Onze merken

LG CHEM

LG Chem, een dochteronderneming van LG, is het grootste chemische bedrijf in Zuid-Korea en een toonaangevende producent van opslagsystemen. Het bedrijf is de belangrijkste leverancier voor de wereldwijde auto-industrie. In 2015 breidde LG Chem uit naar de sector van energie-opslagsystemen voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik. LG Chem produceert lithium-ion batterijen.

Meer info op www.lgchem.com/global/ess/ess/product-detail-PDEC0001

MERCEDES-BENZ ENERGY

Het Mercedes-Benz energieopslagsysteem heeft een uitzonderlijk lange levensduur dankzij de bijzonder veilige lithium-iontechnologie van de betrouwbare Duitse kwaliteit van Mercedes-Benz. Het kan zowel aan de muur worden gemonteerd als vrijstaand worden gebruikt. Dankzij de modulaire en uitbreidbare structuur is het Mercedes-Benz energieopslagsysteem perfect geschikt voor privé-huishoudens en kan het aangepast worden aan persoonlijke behoeften (2,5 – 20 kWh).

Meer info op www.mercedes-benz.com/en/mercedes-benz-energy/

 

Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte