Elektrische laadpalen

Een eigen laadpaal plaatsen, thuis of op het werk, Ecotrading maakt het mogelijk.

 

Onze merken

ALFEN

Alfen biedt een complete reeks laadstations voor ieder gewenst gebruik, van thuis tot op de zaak en in het openbare terrein zoals parkeergarages of het centrum van een stad. De oplaadpunten hebben ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen waardoor er voor elke situatie en iedere gebruikerswens een optimaal geschikt Alfen laadstation is.

Meer info op www.alfen.com/nl

SOLAREDGE

De HD-Wave omvormer van SolarEdge geïntegreerd met een EV-Charger zorgt niet alleen voor het beheer en de monitoring van zonne-energieproductie, opslag en home energy management maar ook voor het opladen van uw elektrische auto vanaf dezelfde omvormer en monitoring platform. De gecombineerde oplossing levert aanzienlijke kostenbesparingen op het gebied van arbeid doordat geen service- en inspectiebezoeken nodig zijn en op onderdelen door het gebruik van bekabeling en zekeringen te elimineren. Deze oplader is ook beschikbaar als ‘EV-ready’ oplossing die toekomstbestendig is voor nieuwe of vervangende elektrische auto’s en die compatibel is met diverse soorten aansluitstekkers.

De 1-fase omvormer met geïntegreerde EV-Charger van Solaredge helpt gebruikers om hun eigen verbruik te maximaliseren en hun energieonafhankelijkheid te vergroten.

De EV-Charger, is geïntegreerd in de HD-Wave omvormer van SolarEdge en maakt gebruik van de solar boost-functie. In mode 3 opladen gebruikt deze functie zowel netvermogen als PV-vermogen om tot 9,2 kW (32 A) op te laden; dit is zo’n 2,5 keer sneller dan een met de elektrische auto standaard meegeleverde oplader. Met de solar boost-functie kan sneller worden opgeladen, terwijl nog steeds aan de elektrische normen wordt voldaan. Als er geen PV beschikbaar is, gebruikt de 1-fase omvormer met geïntegreerde EV-Charger netvermogen om tot 7,4 kW (32 A) in mode 3 op te laden (in overeenstemming met de toegelaten netwerklimiet), wat nog steeds twee keer sneller is dan een standaard oplader.

De 1-fase omvormer met geïntegreerde EV-Charger (12 jaar garantie) ondersteunt het opladen tijdens daluren door het gebruik van ‘Time-of-Use’ (TOU) te stimuleren en biedt verschillende bedrijfsmodi zoals demand response. Ecotrading zal deze EV-Charger kunnen leveren vanaf Q3 -2018.

Meer info op www.solaredge.com/nl/products/ev-charger

 

Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte