Koeling

Ecotrading is uw specialist in koeling en airco. Of het nu gaat om een oplossing voor uw woon- of slaapkamer, kantoor, winkel, medisch centrum, horecagelegenheid, computerruimte, home-office: wij vinden samen met u een oplossing, die past bij uw wensen en uw budget.

Ons huismerk

Panasonic

Panasonic brengt u het comfort waar u het wenst met een breed gamma van wand-, cassette-, plafond-, vloer- en kanaalmodellen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Fluisterstille werking
Panasonic stelt zeer hoge eisen aan het geluidsniveau van zowel de binnen- als de buitenunits. Prettig voor het comfort van zowel de gebruiker als voor de omgeving. Ze behoren tot de stilste airconditioners die er verkrijgbaar zijn.

Energieklasse
Panasonic-toestellen behoren tot de zuinigste in hun soort! Economy Mode; deze stand wordt gebruikt als er een comfortabele temperatuur in de ruimte is bereikt en bespaart tot 20% energie. Vele modellen vallen in de A/A klasse, bij zowel koelen als verwarmen.

Meer info op www.aircon.panasonic.eu/BE_nl/


Folders

Bekijk hier de folders van de Panasonic-wandmodellen TZ en Etherea

 • Folder Panasonic TZ wandmodel (PDF)
  Nieuwe TZ, slim comfort in een compacte unit

  • Compact en elegant design en slechts 779 mm breed
  • Ingebouwde WLAN en te combineren met Voice Assistant
  • Moderne afstandsbediening
  • Schonere lucht door het PM2,5 filter
  • Super stil! Slechts 20dB(A)
  • Meer comfort met Aerowings
  • Energiezuinig
 • Folder Panasonic Etherea wandmodel (PDF)
  Nieuwe Etherea met R32, de laatste generatie op het gebied van airco

  • Nieuwe ingebouwde WLAN voor bediening met smartphone
  • Hoogste energieklasse A+++/A+++*
  • Nieuwe nanoe™ X luchtreinigingstechnologie
  • Slank en elegant ontwerp

Gun uw gezondheid het beste met Etherea en nanoe™
Nanoe™ gebruikt de fijne deeltjes van de nanotechnologie om de lucht in de ruimte te zuiveren. Het werkt effectief bij luchtgedragen en hechtende microorganismen zoals bacteriën, virussen en schimmels en zorgt daarmee voor een schonere en gezondere leefomgeving.
Lees meer op www.aircon.panasonic.eu/NL_nl/happening/nanoe-x-quality-air-for-life/


Modellen / toestellen

Wandmodel

De Panasonic-wandmodellen zijn uitermate geschikt voor toepassing in ondermeer woonruimtes en kleine kantoorruimtes. Het strakke design past uitstekend in elke omgeving. Naast een fraai uiterlijk zorgen deze modellen ook voor een gezonde schone lucht d.m.v. Nanoe-G geavanceerde luchtreiniger techniek.

Met een infrarood afstandsbediening kunnen de functies ingesteld worden zoals temperatuur, ventilatorsnelheid, uitblaasrichting, ontvochtiging, tijdstip van aan- en/of uitschakelen (24 uurs klok), of zelfs volledig automatische werking.

 

Multi-split-systeem

Wanneer meerdere ruimtes gekoeld dienen te worden kan een multi-split-systeem de oplossing bieden. Twee tot zelfs vijf binnen-units, met onafhankelijke en individuele bediening, kunnen hierbij aangesloten worden op één buiten-unit.

Hierbij kunnen zowel wand als plafond, vloer als cassette modellen gecombineerd worden.

 

Buitenunits

De buitenunits van Panasonic zijn zeer compact en voorzien van een weersbestendige metalen omkasting. Aangezien er tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld worden aan geluidsbelasting, speelt Panasonic hierop in door de stilste buiten units te ontwikkelen. Dankzij energiebesparende rotary en scroll compressoren wordt het energieverbruik en het geluidsniveau beperkt tot een absoluut minimum.

 

Warmtepompsystemen

Panasonic airconditioners zijn leverbaar in een uitvoering die niet alleen koelt maar ook verwarmt. Zeker tijdens het voor- en najaar kan dit een voordeel zijn omdat er dan plaatselijk verwarmd kan worden. Verwarmen met een warmtepomp is milieuvriendelijk en energiezuinig. Het maakt het gebruik van een airconditioner rendabel gedurende een lange periode van het jaar.

Met de warmtepomptechniek wordt op zeer efficiënte wijze de warmte uit de buitenlucht opgewaardeerd tot een niveau waarbij deze gebruikt kan worden om te verwarmen. Het grootste gedeelte van de energie die benodigd is voor de nuttige verwarming wordt onttrokken aan de buitenlucht.

 


 

Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte