Thuisbatterijen

Opslag van energie is dé toekomst. Een thuisbatterij kan er voor zorgen dat u voor het grootste stuk onafhankelijk wordt van het net.

Het teveel aan stroom dat overdag door de PV-installatie geproduceerd wordt, wordt eerst opgeslagen in een thuisbatterij. Hierdoor gebruikt u op de piekmomenten de stroom uit uw eigen thuisbatterij.

Met de komst van de “slimme-meters” (bi-directionele meters) wordt de plaatsing van een thuisbatterij nog interessanter : doordat u de zelfgeproduceerde stroom direct kunt verbruiken, zal de slimme-meter niets registreren en betaalt u minder.

Door de sterk dalende prijzen en het grotere aanbod, is een thuisbatterij een betaalbare oplossing geworden.

 

Onze merken

LG CHEM

LG Chem, een dochteronderneming van LG, is het grootste chemische bedrijf in Zuid-Korea en een toonaangevende producent van opslagsystemen. Het bedrijf is de belangrijkste leverancier voor de wereldwijde auto-industrie. In 2015 breidde LG Chem uit naar de sector van energie-opslagsystemen voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik. LG Chem produceert lithium-ion batterijen.

Meer info op www.lgchem.com/global/ess/ess/product-detail-PDEC0001

SOLARWATT

Zonne-energie opslaan met MyReserve – SOLARWATT
Het nieuwe energieopslagsysteem – nu beschikbaarDe nieuwste mijlpaal op de weg naar decentrale energieopwekking: Met de MyReserve biedt SOLARWATT de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit uw eigen dak. En dankzij het modulaire concept past het perfect bij je persoonlijke behoeften. De MyReserve is ‘s werelds eerste echte volledig modulaire energieopslagsysteem. Er zijn bijna geen grenzen in termen van capaciteit en prestaties. Hoe meer opslagcapaciteit of vermogen nodig is, hoe meer componenten met elkaar verbonden kunnen worden. SOLARWATT MyReserve maakt het mogelijk.

Pluk de vruchten van jouw zonne-energiesysteem

  • Produceer voortaan uw eigen groene stroom en zet zo uw energieprijs voor de komende jaren vast
  • Gebruik energie van de zon wanneer jij dat nodig hebt
  • Stijging decentraal verbruik tot 80%

Meer info op www.thuisbatterijen.com

 

Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte